Reijnhart Volièrebouw - Vogelkwekerij

Hallo leuk dat u hier komt kijken. Ik wil mezelf eerst even voorstellen.

Mijn naam is Jeanny en heb samen met mijn man een bedrijf aan huis.

toch vind ik het leuk en belangrijk om tijd te maken voor mezelf en heerlijk te ontspannen

met mijn creatief bezig zijn. door de jaren heen heb ik veel gedaan; lezen -haken -breien - borduren -pretex - met twijgen van berkenbomen -kaarten maken in veel technieken - en nu vanaf April 2018 heb ik me laten gaan met kleuren met alcohol markers ..

eerst had ik goedkoop een set gekocht . super leuk maar ik wilde graag meerdere kleuren bezitten, dus kwam er in aankoop Spectrum Noir alcohol markers - sparkle en metalic markers ( van Spectrum Noir). ook kwam er de aankoop van potloden ( pencils ) super gaaf al mijn stempels in gaan kleuren maar vaak was het niet wat ik ervan verwachte op you tube zag ik veel mooiere kleuringen. dus op zoek naar ..... oooh er staat zoveel op internet. en alles in het engels en of erger nog in koriaans, maar dat beheers ik niet.


Uiteindelijk bij VanillaArts.com terecht gekomen .in Amerika.

Daar ga je realistisch kleuren , ( painting with markers ) "kunst" zoals Amy zegt!

Dus door goede begeleiding van Amy Shulke via video`s en goede informatie ga je dit zelf doen. via een besloten facebookgroep kan je contact maken met Amy Shulke die je werk echt beoordeelt ( door jou ingestuurde foto van je project) en advies kan geven. ook vele mede crafters die hun project insturen om te laten beoordelen kan je daar ook veel van leren. en zien wat er zoal gemaakt word . en alle cursussen die je doet zijn voor altijd !


wil je hier een kijkje nemen .. leuk er is een gratis cursus waar je dit kan gaan uitproberen!

https://vanilla-workshops.teachable.com/p/more-than-luck


maar Bij VanillaArts   is Amy Shulke een specialist in copic markers en zal je daar alles over vertellen in de cursus . ( ben je in bezit van een ander alcohol marker. is er een (color chart)

kleurenkaart die de meest vergelijkbare kleur aan geeft van een ander merk

https://www.kitandclowder.com/colour-comparisons

dus er is een mooie oplossing voor dit,


Bij Kit and Clowder ( bij Alyce ) kan je ook cursus gaan doen in kleuren maar dit is gericht op mooie plaatjes ( "Digi" genoemd ) die je digitaal krijgt ook speciaal om ook kaarten ermee te maken of in een lijst te plaatsen of zelfs een kaars ermee te decoreren. of andere leuke ideeën. Alyce helpt je ook graag als het je niet lukt, persoonlijk en of via een besloten facebook groep. bij de cursus die je aankoopt is er een sponsering voor het kankerfonds in Australie.

Ook hier kan je naar hart en lust uitproberen om te ervaren hoe dit gaat . je logt in en je ontvangt de gratis lessen via je E-Mail. deze sla je op op je computer en ook hier voor altijd inzage!

Er is een keuze tussen cursus met markers en of cursus met potloden

Kit and Clowder is gevestigd in Australië dus je betaald met Australische ponden , dus de euro is goedkoper. op internet kan je dit omrekenen . 20 Australische pond is ongeveer in euro 12,50 nu.       

De link naar de gratis cursussen

https://www.kitandclowder.com/markers101


Sandy Allnock

https://art-classes.com/


Lisa Clough -Artist-

Lachri Fine Art